Višegodišnje iskustvo i saradnja sa potrošacem, a na osnovu Evropskih propisa o zaštiti životne sredine i norme EN 303-5, dovelo je do konstruisanja i izrade toplovodnog kotla tipa TKM Specijal. Namenjen je za loženje srednjekaloričnim ugljevima granulacije veće od 30 mm, drvima, peletom i drugim čvrstim gorivima, kao i sa tečnim i gasovitim gorivom.

Osnovni kvaliteti trajnožarućeg kotla su:
– Potpuno i čisto sagorevanje koje se odražava na visoki stepen korisnog dejstva kotla i minimalnu emisiju štetnih gasova
– Dugo vreme gorenja jednog punjenja,kod punog opterećenja preko 7 časova i više od 12 časova kod poluopterećenja
– Loženje kroz velika posebna vrata
– Nova regulacija,koja omogućava dobru regulaciju i kod smanjenog opterećenja.
– Jednostavno rešetanje ložista za vreme pogona.
– Povraćaj zagrejane vode a time i smanjivanje niskotemperaturne korozije.
Osim visokog stepena iskorišćenja energije goriva kotao tipa TKM Specijal poseduje i konstruktivne osobine koje garantuju vrhunski kvalitet i dugi vek kotla.

kotao 1 - specijal - dodatak2

Detalji

Višegodišnje iskustvo i saradnja sa potrošacem, a na osnovu Evropskih propisa o zaštiti životne sredine i norme EN 303-5, dovelo je do konstruisanja i izrade toplovodnog kotla tipa TKM Specijal. Namenjen je za loženje srednjekaloričnim ugljevima granulacije veće od 30 mm, drvima, peletom i drugim čvrstim gorivima, kao i sa tečnim i gasovitim gorivom. Osnovni kvaliteti trajnožarućeg kotla su: – Potpuno i čisto sagorevanje koje se odražava na visoki stepen korisnog dejstva kotla i minimalnu emisiju štetnih gasova – Dugo vreme gorenja jednog punjenja,kod punog opterećenja preko 7 časova i više od 12 časova kod poluopterećenja – Loženje kroz velika posebna vrata – Nova regulacija,koja omogućava dobru regulaciju i kod smanjenog opterećenja. – Jednostavno rešetanje ložista za vreme pogona. – Povraćaj zagrejane vode a time i smanjivanje niskotemperaturne korozije. Osim visokog stepena iskorišćenja energije goriva kotao tipa TKM Specijal poseduje i konstruktivne osobine koje garantuju vrhunski kvalitet i dugi vek kotla.

There are no reviews yet.

Be the first to review “TKM Specijal”